Cullera celebra este diumenge la seua primera Crida amb un espectacle de llum i so

0
244

 

Cullera obrirà oficialment les Falles este diumenge amb la «Crida», la primera vegada que este acte tindrà lloc en la ciutat després d’haver estat introduït com una de les grans innovacions que enguany ha impulsat la Junta Local Fallera (JLF) conjuntament amb l’Ajuntament.

L’aplec faller oferirà diferents atractius que tractaran de sorprendre el públic. El més cridaner serà l’espectacle de llums i so que s’ha preparat a la plaça d’Espanya. Tot i que fins ara no ha transcendit res sobre el mateix, des de JLF i el consistori asseguren que serà la primera vegada que a la ciutat s’haja vist alguna cosa igual.

Però no sols això. La de Cullera serà la primera Crida que es gravarà en 360º. Esta nova tecnologia audiovisual, cada vegada més popularitzada, s’aplicarà a l’espectacle faller com altra de les grans innovacions. Al municipi ja s’han dut a terme experiències semblants amb gravacions al Medusa Sunbeach Festival o del mateix Castell, però mai abans s’havia fet res així amb les Falles.

La cita serà este diumenge a les 20 hores a la Casa Consistorial. Després del show que s’ha preparat, les falleres majors i les representants de les quinze comissions de la ciutat eixiran al balcó de l’Ajuntament vell per convidar a veïns i visitants a gaudir de les festes del foc.

Recuperació Casa Ensenyança

Prèviament, esta vesprada s’inaugura l’Exposició del Ninot, que després de molts anys torna a la Casa de l’Ensenyança. L’acte tindrà lloc a les 20 hores, després del lliurament de premis culturals i de llibrets, de JLF.

Així mateix, servirà per obrir de nou les portes de la Casa de l’Ensenyança, l’emblemàtic edifici que data de 1781 construït per Carles IV, una de les primeres escoles públiques d’Espanya, que ha estat rehabilitat parcialment. En la seua planta baixa albergarà el nou Museu faller de la ciutat i una sala d’exposicions.

DEPARTAMENT DE COORDINACIÓ, COMUNICACIÓ I INNOVACIÓ

www.cullera.es

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here