Borja Blay, de guanyador del Cantes o balles? a Dj en Zúrich i Alzira

0
911
Borja Blay en un pub de Zúrich
Borja Blay en un pub de Zúrich
Borja amb el grup Deneim, guanyadors del Cantes o balles? 2015
Borja amb el grup Deneim, guanyadors del Cantes o balles? 2015
Borjan cantant en el Gran Teatre
Borjan cantant en el Gran Teatre

El darrer guanyador del concurs Cantes o balles? que organitza l’Ajuntament d’Alzira, Borja Blay, ha començat, recentment, una nova faceta dins la música, la de Dj, encara que la seua meta és la d’arribar a ser compositor, «tipus David Gaetta».

Jove promesa

Este estudiant de primer curs de Gestió Administativa al Luis Suñer, es va estrenar en el món de punxar discs els passats nadals a un pub-discoteca de Zúrich, propietat d’un familiar seu; «m’agradà molt l’experiència, m’entraren ganes de quedar-me allí».

A la important ciutat suïssa va punjar un ample repertori; electro dance music (Edm), comercial remember, «depén del públic», comenta Borja a Riberaexpress en plena Plaça Major. Allí li digueren que era «una jove promesa». Ha sigut el primer treball d’este jove de 17 anys que, ara, pretén ser profeta en la seua terra, així ja ha sigut contractat per la falla Pare Castells per ser el Dj durant les festes falleres, concretament els dies, 16,17 i 18 d’este mes.

De futbolista a compositor

Però Borja, que feia gols en el Ciutat d’Alzira quan jugava a futbol, és un incorformista i no vol ser sempre el «punjador de cançons d’altres». Porta la música en les venes des dels 10 anys i la seua ambiciosa meta és la d’arribar a ser compositor; «vullc tindre una marca tipus David Gaetta».

Fa pocs mesos trionfà al Gran Teatre, no sols essent el guanyador del Cantes o balles? sinò atrapant el públic, especialment el femení, que li dedicà la millor de les ovacions i un grapat de piropos.

Borja, és ambiciòs, treballador, constant i té molt clar el que vol ser; a bon segur que amb eixes qualitats és més fàcil que goleje i trobe l’èxit en el difícil terreny de joc de la música.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here