Algemesí, ACSA i Empal acorden fomentar el comerçi i la indústria

0
390

L’Ajuntament ha firmat un conveni de col·laboració amb l’Agrupació de Comerços i Serveis d’Algemesí (Acsa) i amb l’Agrupació Empresarial d’Algemesí algemesi conveni Acsa Empal 16M(Empal). Des de l’Ajuntament se subvenciona amb 11.500 euros a cada una de les associacions per al foment i promoció de la indústria i el comerç local, afavorir la cooperació empresarial, millora de la competitivitat de les empreses, generació de treball a través de la millora de gestió, promoció, dinamització, informació i prestació de serveis a les empreses algemesinenques.

La presidenta d’ACSA, Rosa Esquer, ha agraït al consistori el seu suport a les activitats que organitza l’associació: “És important la unió entre les associacions i l’ajuntament per a establir un vincle que faça que els actes tant comercials com empresarials de la ciutat es duen a terme”.

El president d’Empal, Juan Carlos Ferragud, ha destacat que amb aquest conveni “l’Ajuntament du a terme una inversió en el teixit empresarial de la ciutat que després es torna de forma multiplicada a la societat a què repercuteix de forma positiva”.

Per la seua banda, l’alcaldessa de la ciutat, Marta Trenzano, ha destacat que “des de l’Ajuntament tenim l’obligació de treballar colze a colze amb els empresaris de la ciutat per a donar suport el comerç i la indústria local, que cada vegada funcionen millor i que es creen llocs de treball”.

El conveni obliga a ambdós entitats a desenvolupar, junt amb l’Ajuntament, mostres d’empreses, foment i dinamització del teixit comercial i empresarial local, fomentar els programes de noves tecnologies i participar en el consell econòmic i social, entre altres aportacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here