650 alumnes d’infantil i primària de Carcaixent participen en el Dia de l’Arbre

0
456

Carcaixent dia arbre 2016Éxit de participació en les activitats del dia de l’arbre a Carcaixent

Durant les dos últimes setmanes, les xiquetes i xiquets d’infantil i primària dels col·legis de Carcaixent han pogut participar de les activitats organitzades per la regidoria de Medi Ambient per celebrar el dia de l’arbre. Al voltant de 650 alumnes han visitat el Paratge Natural de l’Hort de Soriano on han col·laborat a reforestar més de 300 arbres d’espècies autoctònes com pins i carrasques.

Per completar el programa, la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Carcaixent havia preparat tallers formatius per a que els xiquets pogueren emportar-se un record de la seua participació en el dia de l’arbre. Alguns dels grups van poder assisistir a sessions de te
Alguns dels grups també van poder conèixer el funcionament de l’hort escolar i treballar en , mentre que altres van poder coneixer la Història del sorgiment de la Font de la Parra. També

Departament de Comunicació i Premsa
Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here