Les falles i el futbol sala d’Alzira estreten relacions

0
444
Les falleres majors d'Alzira assistiren a l'encontre
Les falleres majors d’Alzira assistiren a l’encontre

Anit es van celebrar, al Palau d’Esports d’Alzira, dos partits Fallers de futbol sala. El primer d’ells, va ser un amistós entre la Junta Local Fallera d’Alzira i diversos amics fallers, en el que va participar la Vicealcaldessa i regidora de Festes Isabel Aguilar.
El segon dels partits va ser la final entre l’equip de la Falla Sagrada Família i la Falla Ana Sanchís. Un partit intens i molt renyit, ja que va caldre anar a llançament de penals per a desempatar el 4-4 del final del partit; guanyant la Sagra Família.
A continuació es va realitzar l’entrega de premis, tant de futbol sala en lliga i de copa, com també al màxim golejador, al porter menys golejat, el trofeu a l’esportivitat, i trofeus d’altres campionats celebrats per les distintes comissions en categories de Punyet, Escacs, Domino, Truc, Dames i Parxís, tots ells patrocinats per l’Ajuntament d’Alzira, fent entrega d’estos trofeus les falleres majors d’Alzira Laura Gomar i Almudena Molina; junt a les regidores de Festes i Esports, Isabel Aguilar i Aida Ginestar, respectivament.
¡Enhorabona als guanyadors!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here