El PP de Carlet culpa l’alcaldessa de «deixar» persones majors sense gimnàstica

0
213

Maria Josep Ortega Requena, Alcaldessa de Carlet, oblida tramitar a temps la contractació dels cursos de gimnàstica destinats a millorar la mobilitat dels majors de la ciutat. Els veïns han demanat reiteradament l’ inici dels cursos, sent informats enganyosament amb esperances i ja porten més d’un mes de retràs. A més , la regidora de benestar social, Lola Navarro, admiteix que no han iniciat el tràmit per part de l’equip de govern al periòdic municipal sense apuntar data d’inici del programa.

El Grup Popular de Carlet denúncia l’ incapacitat de l’equip de govern per a tramitar la contractació del curs de gimnàstica de manteniment per als majors. Des de l’ oposició s’ ha reiterat vaires vegades l’ inici dels tràmits ja que la ciutadania que avarca l’ àmbit d’estos cursos demana que s’ inicien com es feia amb l’anterior govern.

Les quasi 200 persones majors afectades afirmen que el nou equip de govern els van prometre començar amb normalitat la programació continua per a la Gent Gran. El Grup Popular sabedor de la importància del moviment per a la vida, sempre ha impulsat estos tipus d’exercicis que disminueixen les molèsties musculars i articulessis, així com també, augmenta l’ energia del cos, millorant la vitalitat.  Els estudis mèdics demostren que una vida amb activitat física és una vida sana on es retarden el símptomes propis de l’envelliment.

Amb tot açò, el Grup Popular torna a reiterar a l’equip de govern que inicien els tràmits pertinents per a dur terme lo més aviat possible els cursos que donen tanta vida als nostres majors i que són tan importants per a la salut i que per a les pròximes convocatòries es tinga en compte que no són activitats de menys importància ja que s’està tractant de millorar o prevenir la mobilitat de les persones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here