Dos nous emprenedors troben el seu trampolí amb els Premis «Coworking Alzira»

0
443
Rafael Miguel i Ane Aguirre
Rafael Miguel i Ane Aguirre en les oficines de Coworking

IMG_3706

Ane Aguirre i Rafael Miguel Ferrer són dos guardonats dels Premis Coworking Alzira 2016 que gràcies a la seua ajuda han pogut iniciar les seues respectives empreses. Estos guardons foren una iniciativa conjunta de l’Ajuntament d’Alzira i de la firma GC Coworking de la capital de la Ribera

Els dos gaudixen de sis mesos gratis en les noves oficines de l’empresa de treball compartit gestionada per Gemma López i Carmen López.

Aguirre és una emprenedora d’orige vasc que resideix a Alzira des de fa quatre anys. Llicenciada en Publicitat conta amb una vasta experiència producte d’una vintena d’anys treballant a Madrid, Berlín, Cadis i San Sebastián, la seua ciutat natal.

Ane havia interromput la seua tasca emprenedora davant la crisi econòmica dels últims anys, però els premis Coworking «han fet que em planteje tornar a l’activitat». I el primer que ha fet, amb la nova empresa, Neart Publicitat, davant la proximitat de les falles ha sigut disenyar uns ventalls de cartó per a les mascletaes que duran la publicitat d’una empresa de transport i d’una acadèmia d’anglés.

Trampolí i sinèrgies

Per la seua Rafael Miguel Ferrer és un jove alzireny de 26 anys, llicenciat en Belles Arts  per la Universitat Politècnica de València que

després de dedicar els primers darrers anys a diferents disciplines artístiques com el videoart, la pintura, l’escutura i les noves tecnologies, actualment es centra profesionalment en transmetre la seua creativitat i els seus coneixements mitjançant el vídeo i  la fotografia per oferir a empreses, col.lectius i particulars impulsar, promoure i promocionar els seus projectes.

Després de fer pràctiques a Verona (Itàlia) en una productora de cine audiovisual i amparat pel premi Coworking s’ha plantejat «professionalitzar-se» i aprofitar «este trampolí» per donar-se a conèixer ficant en marxa l’empresa Somtu Produccions. Conscient de les dificultats pretén «anar poc a poc»,  i en primer lloc està dedicant-se a desenvolupar les bases del seu projecte.

Tant Ane com Rafael Miguel coincidiexen en «el clima de treball que tenim en estes instal.lacions de Coworking i que a casa no disposem». Els dos afegixen; «hem creat un ambient molt favorable, on treballem molt a gust, amb Gemma i Carmen creant sinérgies».

Riberaexpress

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here