Alzira entrega més de 26.000€ als veïns residents en immobles que superen els 50 anys

0
320

vivendes més de 50 anys subvLa Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient convoca cada any les ajudes per a la rehabilitació de vivendes; per a poder accedir a elles s’exigix l’elaboració d’un informe d’avaluació d’edificis.
L’Ajuntament d’Alzira ha fet el lliurament dels xecs corresponents a estes ajudes a les comunitats de veïns, amb la finalitat d’ajudar els propietaris al pagament dels honoraris professionals per a l’elaboració del susdit informe d’avaluació. L’import destinat ascendix a 26.440 euros, el qual correspon a la segona fase de les ajudes de 2015. La primera fase constava de 18.024 euros i s’entregà en novembre de l’any passat.
Està ja obert el termini de sol·licituds per a les ajudes corresponents a 2016 fins al 23 de març. Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, invita tots els propietaris d’immobles de més de cinquanta anys a acollir-se a este programa d’ajuda.
L’alcalde, Diego Gómez, i el regidor Fernando Pascual, han sigut els encarregats de lliurar les ajudes als propietaris dels edificis que les han sol·licitades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here