Alzira destina 65.000€ pera ajudar a més de cent noves empreses

0
391

L’Ajuntament d’Alzira aprova el Programa Emprén 2016 amb noves ajudIDEA IV. Martinezes a la creació d’empreses

La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament d’Alzira, per mitjà d’IDEA, ha aprovat el programa Emprén per al 2016, que consisteix en noves ajudes a la creació d’empreses i a treballadores i treballadors autònoms que s’hagen donat d’alta des del 16 de novembre del 2015 i durant aquest any.
Les ajudes van destinades a aquelles desocupades o desocupats que s’hagen donat d’alta com autònoms en la Seguretat Social o hagen constituït una nova empresa. L’import d’aquestes són de 550 euros, que corresponen al 50% de la mitjana de la quota d’autònom del primer any, i s’ha previst un pressupost de 65.000 euros. El pagament s’efectuarà mitjançant la Targeta Alzira, disponible per als comerços i empreses adherits. Les bases es troben a l’abast a la web www.idea-alzira.com.
Segons explica Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: «l’Ajuntament d’Alzira està realitzant un important esforç per fomentar l’ocupació i també per tractar de promoure nous projectes a Alzira; i amb el programa Emprén es tracta d’ajudar els autònoms en els primers mesos, que són els més difícils, i al mateix temps dinamitzar les xicotetes empreses o negocis en la nostra ciutat.»
Cal recordar que en novembre 2015 es van reprendre aquestes ajudes Emprén, que no s’havien convocat en tots els mesos abans. L’any passat es van beneficiar 49 persones, amb un pressupost de 27.000 euros, que van emprendre una nova empresa o negoci.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here