Sánchez assegura a Baldoví que donarà suport a que les falles siguen Patrimoni de la Humanitat

0
366
Cremà de les falles fa tres anys
Cremà de les falles fa tres anys

El document que el PSOE ha fet arribar hui a Compromís perquè la formació valencianista done suport a Pedro Sánchez en la sessió d’investidura de demà dimarts recull el «recolçament a la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO».

Cal recordar que el passat dissabte l’alcalde d’Alzira Diego Gómez manifestà en la Crida, referint-se a les falles que, «tot eixe riu de festa, tot l’impuls col.lectiu, eixe moviemnt, mereix ara la consideració de Patrimoni Immaterial de la Humanitat».

També les falleres majors d’Alzira, Laura Gomar i Almudena Molina mostraren en la Crida el desitg de la JLF, de les 35 comissions falleres i de tota la ciutat perquè les principals festes locals, declarades d’Interés Turística Nacional fa 11 anys tinguen, prompte, un reconeiximent internacional.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here