Balanç «positiu» del Mes de l’Arbre d’Alzira que ha culminat hui al barri de Les Basses

0
441
L'alcalde i altres regidors del govern hui en Les Basses
L’alcalde i altres regidors del govern hui en Les Basses

IMG_4111

IMG_4162

IMG_4168

El regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, ha fet una balanç «positiu» del Mes de l’Arbre que ha estat dividit en quatre actuacions, la última d’elles ha tingut lloc este matí al barri de Les Basses que ha contat amb el suport de l’Associació de Veïns i d’una xaranga que, fins i tot, ha fet ballar a més d’una veïna. En l’actuació de hui han participat activament, l’alcalde, Diego Gómez junt els regidors, Isabel Aguilar, Pepe Carreres, Fernando Pascual, Inmaculada Onrubia i Pepe Grau.

En este mes s’han plantat al voltlant de 600 arbres autòctons com carrasques, llidoners, tamarinds, freixos en flor, pins i unes 150 plantes aromàtiques. El riu Xúquer, la Muntanyeta i Les Basses han sigut els llocs protagonistes junt la conferència de l’enginyer tècnic agrícola Rafael Arbona expert paissatgista que col.laborarà amb l’Ajuntament per fer el seu projecte estrela mediambiental; un anell verd al voltant de la ciutat i un Pla d’Arbratge que pretén plantar prop de 8.000 arbres en el nucli urbà de la capital de la Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here