Sant Bernat de Carlet guanya el I Concurs de Cors Infantils de La Malva d’Alzira

0
385
Guardonats del concurs
Guardonats del concurs

Cor infantil Concurs La MalvaS’ha celebrat al Gran Teatre d’Alzira el I Concurs de Cors Infantils, dins de la Setmana Cultural, organitzada per la falla Plaça la Malva.
En el concurs participaren tres col·legis d’Alzira García Lorca, que ha quedat finalista; Gloria Fuertes, que ha obtingut el tercer premi; l’Alborxí, segon premi; i el col·legi Sant Bernat de Carlet, guanyador d’este primer concurs.
L’Ajuntament d’Alzira ha col·laborat en esta activitat des de les Regidories de Cultura i Educació, presents en l’acte han estat els regidors d’ estes àrees, Aida Ginestar i Pepe Grau, que a més era un dels tres membres del jurat.
Diego Gómez, alcalde d’Alzira, tampoc va voler perdres este concurs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here