Més de 2.000 escolars d’Algemesí rebran l’ajuda de Xarxa Llibres

0
378

Algemesi IES sant vicentUn total de 2.047 escolars d’Algemesí rebran la subvenció municipal d’ajuda als llibres escolars dins del programa denominat Xarxa de Llibres

En aquesta primera convocatòria s’han invertit 228.364,56 euros que han sigut ja transferits des del departament municipal corresponent. Per tant, en els pròxims dies els pares rebran la quantia subvencionada segons les despeses presentades dels llibres de text.

En aquesta xifra de 2.047 sol·licituds cal tindre en compte que els col·legis Salvador Andrés, Verge del Pilar, Blasco Ibáñez i Alberto Tortajada no presenten sol·licituds individualitzades sinó de forma conjunta. El motiu és que els tres primers són centres d’acció educativa singular i l’últim, un centre educatiu especial. És á dir, que ham presentat una única sol·licitud per a tot el centre.

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, qui assumeix a més l’àrea d’Educació, ha assenyalat que «la gratuïtat dels llibres de text per als escolars és un compromís que adquirim i treballarem per a mantindre’l durant tota la legislatura. Amb aquest pagament complim amb el primer pas per a aconseguir la gratuïtat total».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here