L’alcaldessa d’Algemesí lliura els premis per l’ús i la dignificiació del valencià

0
388

Algemesí premis valencià empresesLes empreses Llibreria Samaruc, Baladre Social Media i El sentit del tacte, guardonades en la XVIII edició dels premis per l’ús i la dignificació del valencià a Algemesí

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, i la regidora de Comerç, Palma Egido, han entregat els guardons a les empreses premiades en las XVIII edició dels premis per l’ús i la dignificació del valencià en l’àmbit empresarial que han sigut enguany per a la Llibreria Samaruc, Baldre Social Media i El Sentit del Tacte.

El primer premi s’ha concedit a la Llibreria Samaruc, per la varietat i quantitat de material que genera adreçat als clients. A més d’elaborar el material en un valencià acurat, el completa amb una programació cultural atractiva i molt variada.

Baladre Social Media, Gestió de Xarxes Socials, ha guanyat el segon premi per la documentació elaborada a disposició dels clients en valencià. A més la pròpia imatge de l’empresa en difon l’ús.

El tercer premi ha sigut per a l’empresa El sentit del tacte, ja que la seua presència en les xarxes socials és contínua i actualitzada amb una interacció diària amb els usuaris. Tot açò amb un lèxic específic i molt treballat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here