Un expert disertarà este dijous sobre el futur anell verd i pla d’arbratge d’Alzira

0
455

Pla Arbratge Alzira ConferencL’Ajuntament d’Alzira organitza la conferència – col·loqui Alzira: “Anell verd i Pla d’Arbratge”

La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat, dins de la programació d’actes del mes de l’arbre, la conferència- col·loqui “Alzira: Anell verd i Pla d’Arbratge” per al dijous dia 25 de febrer, a les 19’30 hores, en el Saló d’Actes del Museu Municipal d’Alzira. Serà a càrrec de Rafael Narbona, president de l’Associació Espanyola de Paisatgistes, i estarà presentada pel regidor de Medi Ambient, Agricultura i Consum, Pep Carrares.
En un moment en què es visualitza la necessitat d’augmentar el nombre d’arbres existents a Alzira (7.500 exemplars, enfront dels 15.000 que serien necessaris) i al mateix temps es pretén impulsar la redacció d’un Pla d’Arbratge que racionalitze la implantació d’estos nous exemplars, el qual inclouria el traçat de l’Anell Verd, és important escoltar l’opinió d’experts que ajuden a aclarir els possibles dubtes que es plantegen respecte a la necessitat d’estos projectes i com s’han d’afrontar.
Rafael Narbona, paisatgista, realitza una labor professional i pedagògica que transcendix l’àmbit nacional. Entre moltes altres de les seues intervencions cal destacar:
– Membre de l’equip guanyador del Concurs Internacional d’Idees sobre les Riberes del Riu Ebre al seu pas per Saragossa
– Concurs per a l’Ordenació del Parc Riu Túria, Quart de Poblet. (Primer Premi, Redacció del Projecte i DO)
– Concurs per a la redacció del projecte d’Aula de la Naturalesa i Bosc Mediterrani. Albal (València). (1er premi, Pry. i DO)
– Bàsic i d’Execució del Sector IX del Jardí del Túria (València). Client: AJUNTAMENT DE VALÈNCIA
– Capítol de Reg i Control del Parc de Capçalera de València. Client: IVA-LEYING SA
– Bàsic i d’Execució del Jardí del Túria, sector XIV.
– Bàsic i d’Execució del jardí de l’avinguda Germans Maristes (València)
– Proposta per a la reconversió de l’antic poble de Beneixida en un Jardí. Client: Aj. DE BENEIXIDA
És, entre altres, membre de la Federació Europea d’Arquitectura del Paisatge (IFLA-EU) i l’actual president de l’Associació Espanyola de Paisatgistes.
Actualment està redactant l’Estudi d’Integració Paisatgística del projecte de creació d’un col·lector obert per a disminuir el risc d’inundacions en el barri de les Basses d’Alzira.
Alzira, 24 de febrer de 2016

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here