Eixida guiada al voltant de les restes urbanes de la línia Carcaixent-Dènia

0
278

Carcaixent eixida guiada línia DèniaRibera de Llibres, ha programat una eixida guiada al voltant de les restes urbanes de la línea de tren Carcaixent-Dénia  a la nostra ciutat. Esta eixida seguirà com a guia el llibre La Vieta. Una aproximació al ferrocarril de via estreta Carcaixent-Dénia que vam coeditar amb Edicions 96 l’any del 150 aniversari de la posada en funcionament d’aquest ferrocarril (2014).

La Ribera de Llibres és una fira del llibre i la lectura itinerant, que cada any visita un poble de la comarca i enguany s’organitza a Carcaixent. Tindrà lloc el cap de setmana del 4, 5 i 6 de març, al Passeig de Carcaixent.
La visita guiada serà el diumenge 6 a les 11.00 i per asistir, tan sols heu d’estar puntuals al Passeig.
Si voleu consultar la programació completa:

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here