Aclaracions de la JLF d’Alzira sobre les declaracions del seu president Vicent Muñoz

0
317
Membres de la JLF d'Alzira amb Vicent Muñoz
Membres de la JLF d’Alzira amb Vicent Muñoz

Davant de les últimes inofrmacions abocades en Riberaexpress en les que fa especial menció de que la JLF «ha decidit donar un pas enrere» en la polèmica de les carpes», volem manifestar el següent:

1.- Junta Local Fallera ha estat i sempre estarà al servici de totes les comissions falleres defenent els seus interessos cap a la festa.

2.- Eixes declaracions mai han sigut dites de la manera que deixa veure l’article i estan totalment tretes del seu context.

3.- Continuem treballant per a solucionar la problemàtica de les carpes a pesar que alguns sectors vullguen polemitzar més allà de l’estricte, detallat i laboriòs treball d’intermediació que està realitzant esta JLF.

Junta Local Fallera d’Alzira

Nota de la Redacció:

Discrepem de la JLF respecte al segon punt on diu que les declaracions de Vicent Muñoz «mai han sigut dites de la manera que deixa veure l’article i estan totalment tretes del seu context».

No obstant això en ares de la concòrdia i sobre tot que puga haver, finalment, un punt d’encontre en la problemàtica del muntatge de les carpes entre l’equip de govern i les comissions falleres, donem per tancat el possible malentés.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here