Vicent Muñoz (JLF): «No tinc ni idea del que pot passar en el problema de les carpes»

1
520
Vicent Muñoz el passat dissabte amb Laura Gomar
Vicent Muñoz el passat dissabte amb Laura Gomar

El president de la Junta Local Fallera (JLF), Vicent Muñoz, ha decidit donar «un pas enrere» en la polémica de les carpes i sobre una possible xiulada en la Crida del dissabte assegura, «no tinc ni idea del que pot passar, eixe tema el porten els presidents de les comissions», tot i que durant l’assemblea del passat dilluns «no es va parlar de cap boicot».

Muñoz ha manifestat que ell com a president sols té potestat per advertir si alguna decissió «vulnera el reglament faller».

La polèmica va sorgir quan des del equip de govern es comunicà a la JLF que enguany les carpes es montarien; bé el dia 4 de març aquelles que no obstaculitzen el tràfic al ubicar_se en places com les de la Colònia Ana Sanchis, Plaça Germanies i Tulell-Avinguda. Mentre la resta començaran a instalar-se l’11 de març, mentre les comissions pretenien fer-ho a partir del pròxim dissabte dia de la Crida.

El govern local ha pres la mesura d’endarrerir el muntatge de les carpes que ocupen una via pública davant les molèsties que genera al trànsit rodat durant una vintena de dies. Sembla que l’equip governant pretén donar una roda de premsa per explicar, amb detall, els motius d’esta decissió que ha molestat a un bon nombre de falles.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Garés, ha explicat que està donant tots els permisos que li demanen per ocupar la via pública, durant un dia, tan si és dissabte com diumenge però no volen autoritzar el tall del tràfic durant tants dies com es feia en els últims anys «davant les nombroses queixes dels conductors». L’alcalde, Diego Gómez, ha manifestat en nombroses ocasions la seua iniciativa de «conciliar la festa amb els descans».

D’altra banda el tret d’eixida de les falles 2016 es dispara el pròxim cap de setmana amb tres importants actes; l’exposició del Ninot, la Crida i el Concurs de Paelles. Per a la Crida hi ha preparada més d’una sorpresa pel tal que resulte me´s espectacular que mai.

Pròxims Esdeveniments

1 Comentario

  1. Este Sr. solo por decir “no tinc ni idea del que pot passar», está incitando al conflicto y en mi opinión debería dimitir. Además se han gastado todo el dinero de la subvención del Ayuntamiento y ahora no tiene dinero para los castillos de fuego en las Fiestas de San José y las tiene que pagar el Ayuntamiento. Saludos

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here