Betlém Santacreu exaltada com a fallera major de Plaça d’Alacant

2
483

Falla Pl Alacant present 16 1falla Pl Alacant present 16El passat dissabte va tindre lloc la presentació de la Fallera Major de la Falla Plaça d’Alacant, senyoreta Betlém Santacreu i Trinidad, acompanyada en l´acte pel president de la Comissió Toni Fresquet.
Cal destacar la llabor de la delegació de Presentació en l’organització de l´acte, que va quedar en tot moment molt emotiu i lluïdor, on no sols va brillar la figura de Betlém com a protagonista de la nit, sino tambe totes i cadascuna de les components de la seua cort
d´honor, en un espectacular escenari.
Moments a destacar en l´acte va ser la pleitesia a Betlem a cárrec de sa tia Maria Victória, i com no, la pujada a l´escenari dels nostres representants infantils, Lidia i Marc, despertant alegria en tots els asistents, pel seu saber estar i simpatia alla on fan acte de presència.
Novetat enguany, va ser la recuparació després de dos décades, de les máximes distincions de la Falla otorgant-les a membres destacats de la Comissió, com son la insignia i la clòtxina d’or, i que enguany han sigut concedides a Mª José Talens i a Juanjo Martí.
En finalitzar l´acte tota la comissió se va trasladar a la Cotonera per realitzar el sopar i ball de Gala fins a altes hores de la matinada.

Fotos: Digital Flahs / Texte: Comissió

2 Comentarios

  1. Pues hay tengo ningun problema en traducirte lo q no entiendas, solo tienes que indicar que texto no comprendes.
    Gracias.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here