Més de 400 ciclistes participen en la VI Marxa BTT Ciutat de Carlet

0
441

carlet Marxa BTT Feb 16Carlet acollí ahir la VI Marxa BTT Ciutat de Carlet, organitzada pel Veloclub Carlet, que comptà amb la participació de 423 ciclistes de muntanya disposats a gaudir d’esta cita esportiva.

La marxa va començar al passeig de la Llum de Carlet, des d’on es va iniciar un recorregut de 42 quilòmetres i 850 metres de desnivell que discorria pels termes municipals de Carlet, Tous i Catadau. L’organització havia previst punts d’avituallament distribuïts al llarg del recorregut de la marxa perquè els participants pogueren reposar forces.

Els participants locals van destacar en la prova. En la classificació absoluta s’imposaren els carletins Álvaro García i Eva Valero, que es proclamaren campions en les modalitats masculina i femenina, respectivament. Per equips, el guanyador va ser el Bigbikes Carlet.

En l’acte de lliurament de premis participaren el 1r tinent d’Alcalde, Agustí Royo, el regidor d’Esports, Ramon Boronat, i el president del VeloClub Carlet, Vicent Ibáñez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here