El govern local i la mesa de negociació acorden la subrogació del personal d’Alzira Ràdio i la piscina

0
320

ALZIRA RÀDIO -logoL’equip de govern i l’oposició, la Mesa General de Negociació que reuneix als sindicats amb representació de l’Ajuntament, així com també les treballadores i els treballadors de les societats mercantils han arribat a un acord unànime per a la subrogació del personal d’Alzira Ràdio i IDASA (Instal·lacions Esportives d’Alzira, SA).
Aquestes dos empreses privades, però participades per l’Ajuntament des del 2004, han quedat dissoltes i es troben ara en procés de liquidació per les reformes legislatives estatals. L’equip de govern ha decidit gestionar de forma directa aquests dos serveis que prestaven.
Per mitjà d’aquest acord, que haurà d’aprovar el ple, es mantenen tots els llocs de treball i les condicions laborals del personal d’aquestes instal·lacions municipals a partir del proper 1 de març. També s’ha acordat l’equiparació salarial progressiva per a evitar desigualtats en els salaris, un pla d’ordenació que anirà creant places amb convocatòria pública en els llocs de faena, així com la constitució de borses municipals per a suplir les baixes o substitucions.
En declaracions de Ivan Martínez, regidor de Recursos Humans i Organització de l’Ajuntament d’Alzira: “aquest equip de govern, que podia haver optat per tancar l’emissora i les piscines municipals o continuar privatitzant-les, ha apostat pel sector públic i per les millors garanties per a les treballadores i els treballadors. Portem negociant diversos mesos i estem acomplint els nostres compromisos. Agraïm a totes i tots l’esforç realitzat, que està fent possible que tots els acords de municipalització siguen aprovats de forma unànime en els òrgans de negociació.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here