Carlet acull una mostra de 100 motos clàssiques i de competició

0
284

Carlet Expo motos clásicas El 1r tinent d’alcalde, Agustí Royo, acompanyat pel regidor d’Esports, Ramon Boronat, i altres membres de la Corporació municipal van inaugurar el passat divendres la 2a Exposició de Motos Clàssiques i de Competició a la Sala Giner. La mostra, que recollia més de 100 motocicletes, algunes d’elles amb més de sis dècades d’antiguitat, va estar oberta al públic durant tot el cap de setmana. A més, durant la jornada de demà i dimecres es realitzaran visites escolars a la mostra.

L’exposició, organitzada pel carletí Vicente Martínez, la Araña, en col·laboració amb el MotoClub Carlet i amb el patrocini de l’Ajuntament de Carlet, ha sigut visitada per amants de les motos, veïns i curiosos que han pogut gaudir d’esta gran mostra de motocicletes.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here