«L’amor pel teatre» és el llibret d’enguany de la falla Avda Josep Pau d’Alzira

0
684
Portada del llibret
Portada del llibret

Falla Jose Pau llibret 16La Falla Av. Josep Pau va presentar el seu llibret 2016, el passat dissabte 20 de febrer, al Museu Municipal d’Alzira. El Llibret, que porta per títol L’amor pel teatre, està dedicat íntegrament a aquesta activitat que tants èxits ha aportat a la nostra comissió.  

Prèviament es va procedir a la imposició de recompenses: Coets d’Argent, Coets d’Or, Flames d’Argent, d’Argent i murta, d’Or i reconeixement a la recompensada amb la Flama d’Or i murta, de mans de les Falleres Majors de la Comissió, Marga Pau i Irene Oliver, acompanyades pel President Víctor Villalba Pellicer.  

Posteriorment es va presentar el contingut d’aquesta publicació. L’acte va estar magníficament conduït per la fallera, membre de l’equip de redacció del llibret i filòloga en la nostra llengua, Rosa Morell. Va tancar la presentació, la projecció d’un audiovisual realitzat per l’autor de la portada i també faller, Kiko Botija. 

 

Com a novetat, cal destacar que enguany la comissió de l’Av. Josep Pau ha realitzat un llibret íntegrament a color, tota la maquetació, explicacions de monuments, fins i tot salutacions de l’alcalde i presidents  es centren en l’amor pel teatre, element essencial en la nostra comissió. 

 

Igualment volem destacar la participació al llibret del prestigiós actor alzireny Carles Alberola (Albena Teatre), els també actors i clowns internacionalment reconeguts, José Carlos Soto i Rosana Mira (Engrata Teatre), les aportacions de Francesc Campos, Inés Orts, Aureliano Lairón, Pablo García, Marga Sabater, Carolina Rosell, Rosa Morell, Rafael Colomer, Toni Lluís Martínez i Enric Xavier Ferrús, constituint la poesia satírica una de les parts essencials del llibret. I com no, comptant amb la participació de tota la comissió i el magnífic treball d’impressió de gràfiques Set i Set.

 

El President va tancar l’acte donant l’enhorabona a tots i totes els fallers i falleres que han rebut enguany alguna recompensa, estimulant-los a seguir treballant pel món de les falles, alhora que va felicitar a l’equip de coordinació i redacció del llibret, encapçalat per Marga Sabater, i especialment va voler agrair a totes les empreses col·laboradores la seua ajuda, ja que amb el seu suport fan possible aquesta publicació.

 Delegació de Premsa de la Falla Av. Josep Pau     

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here