Joan XXIII i Mestre Giner guanyen el XXX Concurs de Paelles de Carcaixent

0
779

Carcaixent C. paelles falles 16 2Carcaixent C. paelles falles 16
Carcaixent C. paelles 16 Guany
IMG_3579La comissió Joan XXIII en degustació i la falla Mestre Giner en decoració han guanyat el XXX Concurs de Paelles de Carcaixent celebrat hui al parc Navarro Daràs que ha estat tot el matí molt animat.

Les falleres majors Alexandra Bou i Laia Chorro el president de la JLF, José Vicente Gascó, junt l’alcalde de Carcaixent Paco Salom i membres de la corporació local han format part d’esta ja tradicional festa gastronòmica, organitzada per «Ricard», que atrau a centenars de carcaixentins.

*Premis a la millor decoració:
1r Falla Mestre Giner
2n Falla Plaça Constitució
3r Falla Bressol de la Taronja

*Premis a la millor paella:
1r Falla Avinguda Joan XXIII
2n Falla Plaça Les Dies
3r Falla Avinguda Germanies

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here