Vicent Soler: «La recuperació en absolut està consolidada»

0
331
Vicent Soler
Vicent Soler anit a Alzira

El conseller d’Hisenda, Vicent Soler, va manifestar, anit, en la VIII Setmana de l’Economia d’Alzira que la recuperació econòmica «en absolut està consolidada» encara que considera que «el pitjor moment de la crisi ja ha passat». Una recuperació que s’ha complicat davant els problemes sorgits en economies emergents com la xinesa.

Alzira, centre comercial

Davant este panorama Soler encorajà els empresaris d’Alzira i de la comarca a «innovar» i a «diferenciar els seues productes», i utilitzar les noves tecnologies. Soler explicà que si «Alzira fa 100 anys es va convertir en el centre comercial de la taronja, ara si sap reubicar-se, també ho pot fer».

El responsable de la hisenda valenciana alegà a l’infrafinançament que pateix la Comunitat Valenciana per part de l’Estat, fins el punt que » el deute afecta a més del 40% del PIB» i advertí que sino canvia l’actual model de finançament «eixirem molt mal de la crisi».

Visiblitzar els nostres interessos

Vicent Soler va insistir amb el «maltractament que patim els valencians donat que tenim els ingressos per càpita més baixos d’Espanya i encorajà a tota la societat valenciana a «visibilitzar els nostres interessos».

El responsable d’Hisenda en declaracions realitzades a Riberaexpress es mostrà optimista respecte a la recuperació del deute històric de la Comunitat Valenciana cas que fructifique un govern progressista i reformista a l’Estat. AUn deute que reivindiquen els diputats de Compromís així com els socialistes valencians.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here