El govern d’Alzira no avançarà el muntatge de les carpes encara que li xiulen a l’alcalde en la Crida

1
281

Carpa fallera a AlziraL’equip de govern d’Alzira es manté ferm en mantindre les dades de 4 i 11 de març per al muntatge de les carpes falleres davant la seua iniciativa de «conciliar al màxim» la festa fallera amb els descans dels veïns. També per evitar que nombrosos carrers de la ciutat estiguen tancats al tràfic durant tants dies com en els últims anys.

Així el dia 4 podran instal.lar les seues carpes aquelles comissions que utilitzen places o llocs públics que no afecten al tràfic, mentre la resta deurà fer-ho el dia 11. Tot i la petició feta per la Junta Local Fallera d’avançar al dia 4 totes les carpes el govern alzireny es mantindrà ferm en la seua decissió, segons ha manfiestat l’alcalde Diego Gómez a Riberaexpress.

Tampoc farà canviar cas que l’alcalde -president honorífic de la JLF- siga xiulat durant la Crida, prevista per al dia 27, al entregar les claus a les falleres majors, com, sembla, pretenen algunes comissions.

La JLF i el nou govern municipal també han tingut un desencontre pel pagament de les mascletaes falleres. Els últims anys la direcció de les falles trobava finançament però enguany havia demanat al consistori que es fera càrrec de les mascletaes, cost que caldria afegir a la partida de 120.000 euros recollida en el pressupost com a subvenció de la junta local. Enguany la regidoria de Festes pagará els 15.000 euros que costen les quatre mascletaes, inicialment previstes, que podrien ampliar-se a finalment a cinc.

Riberaexpress 

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here