L’obra «M’esperaràs?» Premi Ciutat d’Alzira la durà Albena Teatre a la gran pantalla

0
249
Cristina Garcia, Rebeca Valls i Carles Alberola en el Gran Teatre ambg Esperaràs?
Cristina Garcia, Rebeca Valls i Carles Alberola
Toni Benavent ahir en la Casa de la Cultura
Toni Benavent ahir en la Casa de la Cultura
Un moment de la respresentació
Representació de M’esperaràs? al Gran Teatre

Albena Teatre projecta convertir, enguany, en un llarg metratge la seua última obra de teatre, «M’esperaràs», amb la que l’actor, director i escriptor alzireny va guanyar el Premi de Teatre Palanca i Roca Ciutat d’Alzira que va editar Bromera.

L’anunci el va fer, anit, el productor d’Albena Teatre, Toni Benavent durant la seua intervenció en la VIII Setmana de l’Economia d’Alzira, on explicà les claus de l’èxit d’esta empresa de la comarca que va nàixer fa 22 anys i que ha fet teatre, televisió i gravat algun curtmetratge però a la que només li falta fer una pel.lícula.

Ara, Alberola i Benavent es troben més prop que mai després d’haver aconseguit una subvenció oficial. Ttos dos negocies, a hores d’ara, amb cadenes de televisió i distribuidores per completar el finançament que els permitisca gravar el que s’anomena «una pel-lícula de baix cost» com són aquelles que no superen els 500.000 euros.

 Benavent explicà que el film tindrà «un model francés» en el que gran part discurrirà en una habitació on Carles Alberola encarna a un professor universitari divorciat que pretén, de nou, encontrar l’amor. Els companys d’Alberola seran els mateixos que representaren amb gran èxit esta obra al Gran Teatre d’Alzira; és a dir Alfred Picó, Rebeca Valls i Cristina Garcia que protagonitzaren un fum de situacions divertides i hilarants que encandilaren els prop de 700 espectadors que presenciaren la representació.

L’aspiració d’Albena és que M’esperaràs? puga gravar-se tant en valencià com en castellà però dependrà de les exigències de la distribuidora. El primer llarg metratge de l’empresa riberenca tindrà exteriors al principi i al final de la cinta que al parèixer poden fer-se en una universitat i en un camp de futbol.

Benavent es va mostrat molt il.lusionat davant este ambiciòs projecte, donat que reconeix que ja estan prou avançades «les negociacions» perquè enguany siguen una realitat. Les seues previsions són que la pel.lícula puga estrenar-se els pròxims nadals a les sales cinematrogràfiques.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here