Vicent Flor presenta demà a Carcaixent el seu últim llibre «Societat Anònima»

0
433

Vicent Flor Societat AnonimaCarcaixent M’agrada organitza la presentació de Societat anònima, l’últim llibre del sociòleg Vicent Flor, que analitza l’actualitat de la societat valenciana.

Per què els valencians tenim una renda per capita inferior a l’espanyola? Per què, pobres com som respecte a la mitjana de l’estat, rebem un finançament també inferior? Per què les infraestructures continuen tenint una lògica radial centrada en Madrid? Aquestes i altres preguntes analitza i intenta respondre el sociòleg Vicent Flor en el seu nou llibre Societat anònima. Amb un estil fresc i directe, el llibre de Vicent Flor, escrit per a públic no especialista, analitza, i critica, els problemes estructurals que pateixen els valencians: la invisibilització, la corrupció, l’infrafinançament, la subordinació dels valencianoparlants…, i es proposen algunes alternatives a la situació actual.

Vicent Flor és llicenciat en ciències polítiques i sociologia i també en antropologia social i cultural per la UNED i doctor en Sociologia per la Universitat de València. Des de la dècada del 2000 és professor universitari de Sociologia a la Universitat de València i professor-tutor a la UNED. Les seues especialitats són la sociologia política i la sociologia de la cultura, particularment aplicat a la societat valenciana. Actualment és director de la Institució Alfons el Magnànim.

La presentació tindrà lloc el divendres 19 de febrer a les 19.00 a la Biblioteca pública Municipal de Carcaixent. Comptarà amb la presència de Vicent Flor; Vicent Olmos, editor de l’editorial Afers, que s’ha encarregat de la publicació del llibre; i de Mariai Talens, per part de Carcaixent M’agrada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here