Samaruc, Baladre i El sentit del tacte premiades per fomentar l’ús del valencià

0
320

Algemesi lliberia SamarucLes empreses Llibreria Samaruc, Baladre Social Media i El sentit del tacte, guardonades en la XVIII edició dels premis per l’ús i la dignificació del valencià a Algemesí

Com cada any l’Ajuntament d’Algemesí ha concedit els premis a les empreses que han treballat per fomentar l’ús del valencià en el seu àmbit d’actuació. Enguany les empreses premiades han sigut la Llibreria Samaruc, Baldre Social Media i El Sentit del Tacte.

El jurat format per Marta Trenzano Rubio, alcaldessa de la ciutat; Palma Egido, regidora de Comerç; Carme Ferrís, tècnica de l’Agència de Desenvolupament d’Algemesí; Josep Enric Estrela, tècnic de Cultura i Fina Girbés, tècnica de Normalització Lingüística, han elegit els tres guanyadors entre tots els participants, després d’estudiar tots els mèrits a tindre en compte.

El primer premi s’ha concedit a la Llibreria Samaruc, per la varietat i quantitat de material que genera adreçat als clients. A més d’elaborar el material en un valencià acurat, el completa amb una programació cultural atractiva i molt variada.

Baladre Social Media, Gestió de Xarxes Socials, ha guanyat el segon premi per la documentació elaborada a disposició dels clients en valencià. A més la pròpia imatge de l’empresa en difon l’ús.

El tercer premi va anar dirigit a l’empresa El sentit del tacte, ja que la seua presència en les xarxes socials és contínua i actualitzada amb una interacció diària amb els usuaris. Tot açò amb un lèxic específic i molt treballat.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc este dijous 24 de febrer, a les 19.30 hores, a la sala de plens de l’ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here