Reiniciem Cultural organitza l’obra de teatre «Spaña»

0
440

carcaixent teatre SpañaReiniciem Cultural ha programat per a divendres 19 de Febrer a les 22,30h en el Teatre Don Enrique de Carcaixent, una obra de teatre titulada SPAÑA, “Ací és viu de puta mare”.

SPAÑA és una obra de la companyia valenciana Purna Teatre i està interpretada pels actors Pau Blanco i Xavo Gimenez, qui també signa l’obra. SPAÑA recentment ha acabat el seu periple pel teatre Micalet de València i ara arriba a Carcaixent per a divertir als espectadors i que a colp d’impertinència i de mala llet, entre en els confins dels costats més foscos de la nostra societat.

Spaña és una sàtira social de les bones. En ella podrem veure a Pau Blanco i Xavo Giménez representant el tòpic del ciutadà que s’allunya de la realitat per a creure’s que la vida és un camí de roses, que a Espanya es menja com en cap lloc, i que ací no hi ha problemes.

La compra de les entrades es pot realitzar en la perruqueria Aviño´s de Carcaixent, situada al carrer Pare Marchena 34, en la taquilla del teatre una hora abans de l’inici de l’obra o reservar les entrades a través del número de telèfon 620657029. Per a finalitzar, l’associació Reiniciem Cultural afirma que realitza aquest tipus de programació per a recolzar i fomentar la cultura i si és a força de bon humor millor que millor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here