Naix a Carcaixent la I Setmana Empresarial amb vocació «formativa»

0
339

Carcaixent Setmana EmpresarialLa programació compta amb xarrades, tallers i activitats que tenen la intenció de millorar el dia a dia de les empreses de la ciutat

Del 22 al 26 de febrer la regidoria de comerç de l’Ajuntament de Carcaixent organitza la I Setmana Empresarial, una iniciativa amb un plantejament molt pràctic, orientada a tots els comerciants de la localitat per ajudar-los en el dia a dia de la gestió dels seus negocis. Al llarg de la setmana estan previstes una sèrie d’activitats amb una clara vocació pràctica com tallers, xerrades i altres iniciatives formatives amb la intenció de poder introduir millores de forma immediata en les seues empreses.
El dilluns 22, per inaugurar i presentar el programa d’activitats, es realitzarà un desdejuni empresarial al qual està prevista l’assistència del Director General de Comerç, Natxo Costa. El mateix dia, està programada una Taula de Treball amb els comerciants del Mercat Municipal de Carcaixent en la que participaran representants dels mercats municipals d’Aldaia i Alcoi per a compartir experiències i poder intercanviar opinions al voltant de la gestió dels canvis realitzats en els seus respectius mercats.
Al llarg de la setmana també s’han programat una sèrie de tallers orientats a millorar la viabilitat i la visibilitat dels negocis online. D’esta manera, s’han organitzat un taller introductori amb les nocions bàsiques per millorar el posicionament en google i un taller pràctic per a poder crear una tenda online sense cost.

Per altra banda, també està prevista una sessió pràctica orientada a millorar la viabilitat de l’empresa relacionada amb la presa de decisions així com un taller dirigit per Ramon Ferrandis, director economicofinancer del CEEI València, sobre la generació d’idees per a la creació empresarial. A més, està programada una visita a una sessió de Networwing per a poder conèixer de primera ma que suposa esta forma de treballar i els beneficis que pot tindre per al xicotet empresari.
Per altra banda, dins de la programació també s’han inclòs activitats que, des d’una vessant més lúdica i pràctica, pretenen ajudar als empresaris per a millorar i innovar en els seus negocis com un taller de cocteleria o un taller de tapes de Mercat. A més, s’ha organitzat un tast de vi empresarial per a tots els empresaris que vulguen assistir per poder intercanviar idees i projectes en un ambient distés i d’oci.
Paco Salom, alcalde de Carcaixent i regidor de comerç, ha volgut destacar la importància que tenen estes jornades per donar-li un impuls a l’activitat econòmica de Carcaixent. Segons ha explicat, “Totes les activitats estan previstes per a que els empresaris se’n puguen beneficiar directament donant-los les eines necessàries per poder millorar la gestió dels seus negocis a curt i llarg termini”. Paco Salom també ha assenyalat que esta setmana empresarial de Carcaixent, a diferència d’altres convocatòries empresarials, té una vocació estrictament formativa per a la xicoteta empresa i el comerç local. “És necessari adquirir nous hàbits o pràctiques empresarials, millorar els coneixements, aprendre d’aquelles experiències exitoses viscudes en altres llocs i també conèixer allò que no ha funcionat. En este sentit les experiències d’Aldaia i Alcoi són molt interessants i en podem traure molt de profit d’elles”, ha afegit. Paco Salom ha remarcat que el que és positiu per als empresaris de Carcaixent reverteix en beneficis per a la localitat i ha recordat el compromís ferm que té l’actual Equip de Govern de treballar per reforçar el teixit empresarial de Carcaixent i potenciar el Mercat Municipal.

Departament de Comunicació i Premsa
Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here