El cuiner Ricard Camarena va obrir la gana anit als comensals de la Casa de la Cultura d’Alzira

3
367
Camarena ahir a la Casa de la Cultura
Camarena ahir a la Casa de la Cultura

El restaurador valencià Ricard Camarena va obrir gana anit durant la seua intervenció en la VIII Setmana de l’Economia en la que explicà el secret de l’exit de la seua cuina basada en productes de la terra cultivades a l’Horta de València.

El cap i casal és on oferix la seua variada oferta gastronòmica distribuida en quatre locals, atesos per prop d’un centenar de treballadors, a més d’un laboratori d’investigació i desenvolupament.

Rebutjades oferttes de Japó i Dubai Camarena s’ha introduït la seua reconeguda restauració, recentment en Mèxic DF, mitjançant una important empresa gastronòmica d’aquell pais centreamericà.

 

3 Comentarios

  1. Señores de Ribera Express, muy bien por la información que están dando sobre cada una de las intervenciones en la semana de la economía. En el mismo sentido les pregunto el porque no lo han hecho con la magnifica intervención de Carlos Bravo, respecto a la situación de la Seguridad Social. Saludos

  2. Està previst penjar-la Salva, esta informació serà més extensa que les altres. Gràcies per la teua preocupació. I llògicament anirà acompanyada de les respectives fotografies.
    Salutacions!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here