Carlet posa en marxa una campanya de sensiblització de neteja diària

0
507

carlet Campanya neteja viaria

L’Ajuntament de Carlet ha encetat una campanya d’informació i conscienciació ciutadana per tal de sensibilitzar els veïns de la necessitat de mantindre el poble net

La campanya té dos variants, per una part l’orientada a promoure la neteja dels carrers amb la implicació dels veïns per tal que depositen els embolcalls, papers o deixalles a les papereres i, per una altra banda, l’orientada a recordar l’obligatorietat d’arreplegar els excrements dels gossos a la via pública, parcs i jardins.

D’esta manera es pretén fomentar hàbits cívics i crear un poble en què la convivència siga compatible entre les persones que tenen mascotes i les que no.

Esta és una de les principals peticions que la ciutadania ha realitzat a l’Ajuntament, que es promoga una conducta exemplar i responsable en relació a la neteja del poble per part dels propietaris d’animals, a fi d’eradicar les molèsties que suposa per als veïns haver de sortejar els excrements dels gossos quan caminen pels carrers de la localitat.

Amb esta campanya, el Consistori vol reforçar el missatge i recordar als veïns l’obligatorietat de portar els gossos lligats i d’arreplegar els excrements, així com la sanció que implica el seu incompliment.

Per a reforçar la conscienciació ciutadana, l’Ajuntament ha realitzat quatre tipus de cartells i senyalització que s’han instal·lat en llocs estratègics del municipi per a fer més visible esta campanya, que recorda als veïns que es pot mantindre la ciutat neta amb un xicotet gest de cada persona.

Amb esta nova senyalització es vol fer una crida als carletins a fi que s’impliquen de forma activa en el manteniment de la neteja del poble perquè Carlet siga un exemple de civisme i respecte a la ciutat.

En este sentit, l’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, ha assenyalat: ‘Per a mantindre el poble net és imprescindible la col·laboració de tots. El màxim responsable de la neteja del poble és l’Ajuntament, no pretenem eludir responsabilitats, però per al seu manteniment és necessària la implicació i la col·laboració de tots. Amb esta iniciativa volem conscienciar majors i xiquets que cuidar els parcs i jardins és tasca de tots i que amb un simple gest d’arreplegar els excrements dels animals o tirar els papers a la paperera podrem aconseguir-ho.’

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here