Alzira mostrarà este divendres «El Vol d’Ícara» de Josep Francés

0
417

Demà divendres 19 de febrer, a les 20’00 hores, s’inaugura en el MUMA l’exposició EL VOL D’ICARA, de l’artista alzireny Josep Francés. L’acte estarà precedit per un PerforJosep Francés El Vol d Icaramance Live, en el que tres personatges, acompanyats d’una projecció, dansaran i representaran en viu una fantasia inspirada en el títol de l’exposició.
Francés es un reconegut artista que transforma la seua pintura en temàtica constructivista a partir de 2005, presentant-se a certàmens nacionals e internacionals, obtenint el reconeixement del públic i dels crítics.
En les seues obres, de gran format, reflecteix ciutats del món, transportant una original visió cosmopolita que ha segut apreciada i recompensada en diversos premis nacionals e internacionals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here