Ajuntament i Hospital acorden ficar en marxa l’autobús llançadera a l’estació d’Alzira

0
310
Diego Gómez i Santiago Ribelles
Diego Gómez i Santiago Ribelles

L’Hospital de La Ribera i l’Ajuntament d’Alzira acorden iniciar els tràmits per a habilitar un autobús directe des de l’estació de tren
· Així mateix han acordat estudiar conjuntament solucions per a l’ampliació del pàrquing i l’adequació dels accessos externs a Urgències que són competència de l’Ajuntament

· El director adjunt ha transmés a l’alcalde la voluntat de Ribera Salud de mantindre la col·laboració amb l’Ajuntament en benefici dels ciutadans, com ha fet des de fa 15 anys quan es va iniciar la concessió sanitària

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i l’adjunt a Gerència del Departament de Salut de La Ribera, Santiago Ribelles, han acordat hui iniciar els tràmits per a la posada en marxa d’un autobús llançadora que connecte de forma directa l’estació de tren d’Alzira amb l’Hospital de La Ribera, donant resposta d’esta manera a una petició històrica dels ciutadans.

Els responsables d’ambdós entitats han mantingut hui una reunió en l’ajuntament d’Alzira per a tractar de diversos temes que afecten ambdós institucions.

Ambdós han convingut en la necessitat i conveniència d’habilitar l’esmentada línia directa d’autobús que milloraria considerablement l’accés al centre i descongestionaria el trànsit en hores punta. En este sentit, s’ha acordat agilitzar els contactes amb l’empresa d’autobusos amb la idea de plasmar un futur conveni de col·laboració entre les tres entitats que faça realitat este servici.

Ampliació del pàrquing

D’altra banda, s’ha acordat durant la reunió, estudiar conjuntament entre els tècnics del consistori i l’hospital solucions per a l’ampliació del pàrquing del centre sanitari, com la idoneïtat dels terrenys adjacents o altres mesures.

Igualment l’ajuntament ha sol·licitat la col·laboració de l’empresa concessionària de l’hospital per a adequar els accessos externs per urgències i la millora de la il·luminació i la neteja de determinades zones, que són competència de l’Ajuntament.

Per a Santiago Ribelles “Ribera Salud ha col·laborat des de fa 15 anys amb tots els ajuntaments de la comarca en benefici dels ciutadans de La Ribera” i ha transmés a l’alcalde la màxima predisposició de l’empresa per a estudiar les propostes de l’ajuntament alcireny que tinguen com a objectiu la millora de l’assistència sanitària al ciutadà.

Finalment, ambdós han coincidit a estretir les relacions i posar en marxa iniciatives conjuntes amb les associacions de pacients i familiars d’Alzira per la importància de la seua funció. En este sentit, ambdues entitats col·laboraran en la jornada que el proper mes d’abril celebrarà a Alzira l’associació ASARI (Asociación Síndrome Asperger de La Ribera).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here