Alexandra Bou i Laia Chorro faran la «Crida» este dissabte a Carcaixent

0
479
Alexandra Bou i Laia Chorro
Alexandra Bou i Laia Chorro

La festa fallera de Carcaixent arranca amb força este cap de setmana amb la Crida i l’Exposició del Ninot; les falleres majors Alexandra Bou i Laia Chorro cridaran, a les 20 hores des del balcó del Palau de la Marquesa, als fallers i falleres i en general a tot el poble de Carcaixent a encetar les celebracions de l’exercici faller 2016. Tot seguit les respectives comissions desfilaran fins el Centre Comercial Ribera del Xúquer per inaugurar l’exposició del Ninot.

I per al diumenge dia 21 el Parc Navarro Darás s’omplirà de gent per assistir al XXX Concurs de Paelles «Ricard» que començarà a les 12 del migdia. Ja amb la planja plena, al voltlant de les 16:30 hores el jurat emetrà el verdicte i es lliuraran els diferents premis a les falles guanyadores.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here