España: «Hem orientat l’IVF com un banc públic per a les xicotetes empreses»

0
414
Arcadi España ahir en la Casa de la Cultura
Arcadi España ahir en la Casa de la Cultura
Arcadi España dialoga amb José Villalba
Arcadi España dialoga amb José Villalba

El Cap de Gabinet de Presidència de la Generalitat, Arcadi España, va manifestar ahir en Alzira que el Consell havia «orientat» l’Institut Valencià de Finances (IVF) perquè funcione com «un banc públic que atenga principalment a les xicotetes empreses», després que l’anterior govern autonòmic el destinara, majoritàriament, a finançar les inversions de l’administració.

España ha anunciat la creació de l’Agència Valenciana de la Innovació, per «aprofitar els recursos de les empreses i dels investigadors» per contrarestar les polítiques d’innovació «disperses» que havien funcionat fins ara.

Per al responsable de Presidència de la Generalitat, «la productivitat marca la prosperitat d’un pais», és per això que el nou govern autonòmic aposta per «formar els treballadors perquè siguen més productius». A este respecte va fer la comparativa entre la productivitat d’un treballador valencià i un alemà; la diferència que hi ha és de 11,3 euros l’hora a favor dels germànics. I recordà que la Ribera conta amb una estructura productiva «més equilibrada que altres», qüestió que s’ha d’aprofitar per incrementar la productivitat en la comarca.

Arcadi España no s’oblidà d’insistir en «l’infrafinançament» que patix la Comunitat Valenciana, tema que al seu juí «hem d’arreglar per eixir de la crisi», afegí l’economista de Carcaixent, que també reivindicà el Corredor Mediterrani, un projecte «relaxat, que necessitat de la unitat de tots els valencians per impulsar-lo». I finalitzà la seua intervenció en la inauguració de la VIII Setmana de l’Economia, manifestant que «Alzira i la Ribera són imprescindibles per a la Comunitat Valenciana».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here