Pare Castells d’Alzira exalta la seua fallera major Marta Garcia

0
643

Falla Pare Castells present 16Falla Pare Castells preser pare i fillFalla Pare castells present 16 totsLa Falla Pare Castells ha celebrat la presentació de la seua Fallera Major Marta García, junt amb el president Andres Alpuente i President Infantil Iker Rodriguez. Una nit en què no han faltat les anècdotes, les alegries i les emocions.
Una comissió acollidora a la què pertany Maria Pons, Fallera Major d’Alzira 2015 i qui ha conduit l’acte d’esta nit.
Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, ha sigut la representant de l’Ajuntament, en esta ocasió, i qui ha transmés la seua intenció de continuar treballant per unes Falles que aporten el millor per a les comissións i la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here