Enamorats de la natura planten centenars d’arbres autòctons a la Muntanyeta d’Alzira

0
469
La Muntanyeta d'Alzira este matí
La Muntanyeta d’Alzira este matí

Un bon grapat d’alzirenys han participat hui en la campanya, “Enamora’t, els arbres són vida” plantant centenars d’espècies autòctones com roures, pins i carrasques a la solana i la umbria de la Muntanyeta. La Regidora de Medi Ambient i canvi climàtic ha sigut l’organitzadora d’este event en el que han col.laborat, la cooperativa Alzicoop, els festers de Sant Antoni Abat, la Creu Roja, voluntaris del VACIF i  representants de l’Ajuntament d’Alzira. Cal destacar la presència de l’alcalde Diego Gómez, del regidor de Medi Ambient, Pep Carreres i del president d’Alzicoop Paco Clari que hauran plantat entre els tres prop de mig centenar d’arbres.

Esta festa de l’arbre pretén consolidar-se com una data «per a la conscienciació de la ciutadania a favor de la lluita contra el canvi climàtic», segons Carreres. Tots els participants han mostrat el seu amor per la natura tot just el dia de la festivitat de Sant Valentí.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here