Propostes d’Amics de la Murta al grup municipal d’EUPV

0
223
Ivan Martinez i Xavier Blasco
Ivan Martinez i Xavier Blasco

El grup municipal d’EUPV en l’Ajuntament d’Alzira s’ha reunit amb l’Associació d’Amics de la Murta, en què aquesta entitat ha traslladat diverses propostes per donar valor i també oferir noves oportunitats al paratge de la Murta i el seu entorn.

El portaveu d’EUPV, i regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha traslladat a l’Associació que es treballarà per dotar de recursos a tallers d’ocupació i formació tant per a manteniment forestal però també per a recuperar part del patrimoni històric de la Murta. Hi ha com a possibilitats rescatar el viver abandonat i també la col·laboració en l’Aula Natura de la Casona de la Murta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here