El diumenge arriba una massa d’aire fred a la Ribera que es quedarà tota la setmana

0
417

AIRE POLAR febrer 16Feia 36 anys que a la nostra Comunitat no teníem una nit tan càlida en un mes de febrer (mínimes entre 16º i 18ºC) com esta passada. D’altra banda, pel que fa al vent hui ens donarà un respir però ATENCIÓ perquè de nou a partir de demà divendres i tot el cap de setmana tornarà a la càrrega i entrarà amb ratxes entre moderades i fortes.

DIUMENGE rolarà a mestral (NW) i serà més gelat ja que ens arriba una massa d’aire fred i sec d’origen polar que es quedarà amb nosaltres tota la setmana pròxima deixant-nos un ambient de rigorós hivern. De moment no es veuen pluges, només alguna nevadeta dèbil este diumenge per l’interior de Castelló. Ací podeu vore el gràfic de l’entrada freda del diumenge. Una cosa més, hui ens creuarà una sutil línia frontal (poc activa), que ens podrà deixar alguns ruixats dèbils en les pròximes hores. Res destacable.

Jovi Esteve / Meteoròleg

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here