Carcaixent convoca les bases per al logotip del centenari com a ciutat

0
213

CARCAIXENT -AjuntamentEl termini de presentació de propostes finalitzarà el pròxim 16 de febrer

S’han publicat les bases per a la creació del logotip que representarà la imatge del centenari de Carcaixent com a ciutat. El resultat de la feina, una vegada determinat qui és el professional que la realitze, serà un logotip que servisca per identificar totes els activitats que es faran al voltant del centenari de la concessió del títol de ciutat a Carcaixent, l’any 1916. Es necessitarà un logotip en versió color i blanc i negre, selecció de tipografia i color corporatiu, que s’haurà d’adaptar al format i suports que s’especifiquen en les bases.

Els interessats hauran de presentar junt el seu currículum, un portfolio o book de treballs que reculla els treballs específics realitzats pel professional relacionats amb l’objecte de la convocatòria. També hauran d’incloure una carta motivacional que expresse breument la capacitat de l’aspirant per desenvolupar el projecte i el termini per a la execució del logotip en cas de ser seleccionat. S’estableix un procediment obert de participació, i una forma de selecció mitjançant la intervenció d’un comité de selecció que valorarà les propostes presentades en base a l’experiència en l’elaboració de projectes semblants, la qualitat dels treballs desenvolupats. I l’originalitat dels treballs realitzats.

Tal i com s’especifica a les bases, els conceptes amb els que poden remarcar el logotip és la importància de Carcaixent en 1916 com a centre econòmic vinculat a l’explotació del cítric, el dinamisme de la societat carcaixentina en 1916 en diferents àmbits: cultural, esportiu, econòmic així com la necessitat de posar en valor eixe patrimoni de cara a millorar el nostre futur.

El termini de presentació de propostes finalitzarà el dia 16 de febrer de 2016 a les 13 hores. L’import destinat a esta convocatòria serà de 350 euros, mes IVA

Departament de Comunicació i Premsa
Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here