Constituït el consell «Alzira Avança» per donar veu a particulars i associacions

0
333

Alzira AvançaL’Ajuntament d’Alzira ha aprovat en el passat ple de gener el Consell «Alzira Avança» on tindran veu entitats, associacions o particulars que vulguen participar en els projectes europeus i en el Pla Estratègic «Alzira Avança», que opta als fons FEDER. Aquest pla estratègic conta amb quatre grans objectius: implantació de noves tecnologies, de reducció d’emissions contaminants, de protecció del medi ambient i de polítiques en zones afectades per l’exclusió social.

Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha explicat en el Consell de Participació Ciutadana els nous mecanismes de participació de l’Ajuntament d’Alzira com ara aquest Consell «Alzira Avança»: «la finalitat d’aquest organisme és poder contar amb la ciutadania per a la confecció de plans europeus i poder definir un altre model de ciutat».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here