Algemesí i Obres Públiques construiran un redona en el camí de la Creueta

0
377

algemesí cami creuta reunióL’Ajuntament d’Algemesí i la Conselleria d’Obres Públiques acorden construir una rotonda per a regular el trànsit en el Camí de la Creueta

L’alcaldessa de la ciutat, Marta Trenzano, ha traslladat la consellera María José Salvador diversos projectes pendents

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, i el regidor de Medi Ambient i Urbanisme, Pau Montalvà, s’han reunit amb el subsecretari autonòmic, Francesc Signes, i el director general d’Obres Públiques, Carlos Domingo, per a tractar la construcció d’una rotonda que ordene el trànsit en el conegut com a Camí de la Creueta.

El compromís aconseguit és que en tres mesos estarà finalitzat el projecte i es presentarà als tècnics municipals per al seu estudi. Al llarg d’enguany, l’ajuntament adquirirà els terrenys i la rotonda es construirà finalment l’any 2017.

Es tracta d’una necessitat per a articular un encreuament que porta a una de les eixides d’Algemesí cap a Albalat i Alzira, així com a diversos centres escolars. “És una necessitat per a millorar la seguretat del trànsit en aquesta zona i serà una realitat gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament i la Generalitat”, ha manifestat Marta Trenzano.

L’alcaldessa s’ha reunit, a més, amb la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, amb la finalitat de traslladar a la titular del departament diversos projectes que vol impulsar el consistori.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here