Carlet celebra la Diada dels Animals

0
449

carlet Diada dels animals 16Carlet dedicà la jornada d’ahir a sant Antoni amb la tradicional benedicció dels animals.

Centenars d’animals de tot tipus foren beneïts pel rector José Ribes. Desfilaren des dels clàssics gossos i gats fins a pardals, tortugues, conills o peixos. Però sense dubte els animals que més sorprengueren els espectadors foren els cavalls.

Més de 90 cavalls, carruatges i calesses desfilaren amb gran elegància exhibint les seues millors gales davant el públic congregat per a l’ocasió i per a goig dels nombrosos xiquets que hi havia. Participaren en l’acte associacions de cavallers de diferents localitats.

Esta activitat ha estat organitzada per la Federació Valenciana de Sant Antoni Abat en col·laboració amb el Club Hípic de Carlet.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here