La Policia de Turís deté a un individu amb 13.000 kg de taronges robades

0
279

La Policia Local de Turís ha detingut a un individu per robar presumptament uns 13.500 kg de taronges navelate d’un camp situat en la partida del Pla de Calabarra.
Fonts policials expliquen que l’operació es va iniciar quan l’encarregat del camp va denunciar als agents que des del dissabte 30 de gener i fins a dimecres passat s’havia sostret aquesta quantitat de fruita de manera il·legal.
Diversos testimonis van confirmar la presència d’una furgoneta sospitosa durant eixos dies per la zona i, després d’investigar la matrícula, la policia va identificar al seu amo i el va detenir dijous passat per un presumpte delicte de robatori que ascendeix a 5.000 euros.
El modus operandi era senzill, un grup indeterminat de persones ocupaven el camp i procedien a tallar la taronja amb total normalitat com si es tractara d’una colla més de les que treballen tots els dies pel municipi.
El que va fer sospitar a la Policia Local en un dels seus reconeixements va ser la utilització de caixons de diversos colors i d’origen desconegut que gens tenien a veure amb la cooperativa de la localitat ni amb cap propera.
Una vegada realitzades les investigacions sobre el vehicle es va poder comprovar que els caixons que transportava l’únic subjecte detingut fins al moment eren els que s’havien observat anteriorment en el camp amb la presumpta colla en acció.
A més de la taronja presumptament robada la policia local també s’ha confiscat de 200 caixons preparats per a continuar delinquint.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here