Reiniciem promou una reforestació amb pins i carrasques a Carcaixent

0
211

Carcaixent reiniciem ARBREL’associació Reiniciem Cultural organitza Diumenge 7 de Febrer una reforestació de pins i carrasques en el paratge natural de l’Hort de Soriano de Carcaixent

Les activitats programades comencen a les 10,30 del matí amb la concentració en els “paelleros” de l’hort de Soriano de totes aquelles persones que desitgen acudir a l’activitat. A continuació a les 11,00h del matí es començarà amb la reforestació de 100 pins i 100 carrasques.

En acabar amb la reforestació, es realitzaran diversos tallers infantils per als més menuts, encaminats principalment cap a la conscienciació sobre el medi ambient.

Per a tot aquell que desitge quedar-se a dinar, a partir de les 14:00h, hi haurà una paella gegant. Per a aquesta activitat és necessari reservar el corresponent tiquet abans del dissabte a les 17:00h al telèfon 620657029. En la reserva del dinar entrarà la beguda, picaeta, paella, cafè i postre.

Després de dinar, a partir de les 16:00h hi haurà una sessió de compta contes per als més menuts que versarà entorn del respecte cap al el medi ambient i cap als animals.
Amb aquesta activitat, des de Reiniciem Cultural es pretén conscienciar a xicotets i majors de la importància del medi ambient en el nostre dia a dia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here