La Volta a la Comunitat farà dos recorreguts per Alzira on finalitzarà la 3ª etapa a les 15:30 h

0
413

Volta ciclista CV carrers AlziraEste divendres finalitza a Alzira la tercera etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana. La Volta passarà dos vegades per la capital de la comarca. La primera entrada està prevista al voltant de les 14:30 hores. La segona, el final d’etapa està previst per a les 16 hores aproximadament, a Tulell, a la Gran Via de la Comunitat Valenciana.

Els ciclistes, que inicien l’etapa a Sagunt, passaran pels carrers de la capital de la Ribera en dos recorreguts, amb la temporització següent:

Primer pas: aproximadament entre les 14.15 h i les 14.45 h, per l’av. Francisco Blasco (Tulell), c/ Sueca, c/ Doctor Ferran, c/ Reis Catòlics, c/ General Dolz i pl. Sant Judes Tadeu per a enllaçar amb la CV-41.

Segon pas i meta: aproximadament entre les 15.30 i les 16 h, entrada per la rotonda que ve de Polinyà de Xúquer, passant per l’av. Francisco Blasco (Tulell), pl. Rector Vilar, c/ Sueca, c/ Doctor Ferran, c/ Reis Catòlics, c/ Benito Pérez Galdós, pl. Major, av. Sants patrons, pl. Generalitat, av. Juan Calot, GV Comunitat Valenciana, av. Francisco Blasco (Tulell) gir a 360º, per a arribar a la meta situada en la GV Comunitat Valenciana a l’altura del c/ Escultor Antoni Ballester.

A més, des de les 14 a les 17 hores se celebraran activitats al voltant del món de la bicicleta a la plaça de la Generalitat. L’Ajuntament ha fet una crida a » disfrutar i a animar» els participants al llarg del recorregut d’esta prova de marcada rellevància en l’àmbit ciclista, ja que forma part del calendari oficial de la Unió Ciclista Internacional i hi participen destacats equips del ciclisme mundial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here