28 comerços d’Algemesí participen en la VII edició de la Fira Oulet

0
205

ALGEMESI Fira OutletLa plaça Major acull aquest cap de setmana una nova edició de la fira Outlet Algemesí en la que participen un total de 28 comerços de la ciutat, la qual cosa suposa un augment respecte a l’any passat. Del divendres 5 al diumenge 7 de febrer els comerciants algemesinencs que participen en la sisena edició de l’outlet tindran la possibilitat d’oferir els seus productes a preus reduïts fins a un 50% de descomptes en una cita comercial que s’ha consolidat en la ciutat.

Enguany estaran presents en la cita comercial d’hivern Almudena Calçats, Base Correxuta, Base Desmarque Esport, Bellísima, Bianca, Bogeria, Carmen, Carmen roba infantil, Carolina Bosch, Coasport, Colchones Mivis, Eva moda íntima, Iredan Moda, Joieria Rellotgeria Folch, La Canaleta, Little Kings, Marintima, Mia Moda, Olga Cubells la Manyeta, Parells sabates i complements, Persianas i cortinas Candel Benedito, Puppies Home Miravet, Risc, Tekomob, Textil Tu Casa, Toima, Triangle i Xulaes.

La fira comercial d’oportunitats també inclou diverses activitats en la mateixa plaça Major al llarg del cap de setmana. Durant tot el cap de setmana hi haurà atraccions per als més menuts.

La regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Palma Egido, hi ha assenyalat que es tracta de «una fira que no sols es consolida, sinó que creix i que els comerciants algemesinencs aprofiten per a tancar la temporada de rebaixes i començar a distribuir productes més de la pròxima temporada, alhora que ofereix una possibilitat de compres per als consumidors de trobar bons productes a preus atractius”.

L’Ajuntament d’Algemesí i l’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí, ACSA, organitzen aquesta cinquena edició de l’Outlet que compta a més amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i l’Agència per al Foment de les Iniciatives Comercials.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here