«Una educació per un món més just» lema de les Jornades de Primavera a Carcaixent

0
299

Carcaixent Jornades PrimaveraEl proper divendres dia 5, Carcaixent acollirà les Jornades de Primavera que organitza el Col·lectiu d’ensenyants de la Ribera. Les XX Jornades de Primavera porten enguany com a lema: “Una educació per un món més just” i començaran a partir de les 18 hores al Centre d’Empreses carcaixentí.

Així a les 18.30 l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom serà l’encarregat d’inaugurar les XX Jornades que donaran lloc a la presentació del llibre Escuela Pública: «Dignidad y Compromisos (Octaedro, 2015)» escrit per la professora i membre de l’MRPs del País Valencià i del Consell escolar valencià Mari Ángeles Llorente Cortés.

Tot seguit  s’iniciarà la taula redona on intervindran el mestre i diputat estatal per Compromís Joan Baldoví, l’escriptora, professora i activista de l’educació pública Mari Ángeles Llorente i David Oliver Borràs, membre de la Coordinadora d’AMPA d’escoles públiques de Carcaixent.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here